Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Seuraintalo

Ypäjänkylän kyläyhdistyksen omistama seuraintalo toimii yhdistyksen tapahtumien pääasiallisena pitopaikkana. Seuraintalo on idyllinen juhla- ja kokouspaikka, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

 

Talossa on juhla- ja kokoustilojen lisäksi Ypäjän Maa- ja kotitalousnaisten kutomakammari, Ypäjän reserviläisten ja Ypäjän riistamiesten yhteinen ampumarata sekä kaksi kerhohuonetta.
Seuraintalo on vuokrattavissa perhejuhlien, kokousten ja erilaisten muiden tilaisuuksien pitopaikaksi ympari vuoden. Tilat mahdollistavat isojenkin tapahtumien järjestämisen.

Talossa on tilava sali, jossa kiinteä näyttämö, keittiö ja kahvilatilat, eteisessä vaatesäilytys ja sisä WC:t. Näyttämölle oma sissänkäynti. Salin pöytien ääreen mahtuu istumaan 150 henkilöä, kahviossa pöytäpaikat 30 - 50 henkilölle riippuen kattauksesta. Lisäksi talon sivulla on iso katettu terassi, jossa on pöytäpaikat n. 80 henkilölle. Keittiövarustukseen kuuluu kylmiö, jääkaappi, mikroaaltouuni, puuliesi ja astiastot 120 hengelle.

Talon ympärillä on suuri piha-alue, jossa on paljon paikoitustilaa. Piha-aluetta on mahdollista käyttää kesäaikaan myös juhlatilana. Ulkosauna ja takkahuone valmistuivat 2015.

 

Sijainti:
Seuraintalo sijaitsee Ypäjänkylän kyläkeskuksen välittömässä läheisyydessä. Talolle on Loimaalta noin 10 km, Humppilasta noin 12 km, kirkonkylästä 10 km, Forssasta 30 km.

 

Osoite: Ypäjänkyläntie 842, 32140 Ypäjä as

Seuraintalon varauskalenteri