Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Jäsenyys

Yhdistyslain mukaan on hallituksen pidettävä yhdistyksen jäsenistä luetteloa.

Yhdistyksen jäsenellä on oikeus tarkastaa rekisteritietonsa ja vaatia itseään koskevien virheellisten rekisteritietojen korjaamista. Tarkastuspyyntö ja vaatimus tietojen korjaamiseen osoitetaan jäsenrekisterin hoitajalle sähköpostitse tai puhelimitse: sihteeri@ypajankyla.fi, puh. 050 520 1386.

Uusi jäsen

Halusta liittyä yhdistyksen jäseneksi on ilmoitettava yhdistykselle, jäseneksi hyväksymisestä päättää hallitus. Yhdistyksen vuosikokouksessa maalis-huhtikuussa ja syyskokouksessa loka-marraskuussa päätösvaltaa voivat käyttää vain yhdistyksen jäsenluetteloon merkityt jäsenet. Äänioikeus kokouksessa on 15 vuotta täyttäneellä jäsenellä.

Ypäjänkylän kyläyhdistyksen sääntöjen 3§ mukaan yhdistykseen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka on kiinnostunut yhdistyksen toiminnasta ja hyväksyy sen tarkoituksen. Kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa (uudet säännöt hyväksytty 16.9.2018).


Jäsenhakemuksen voi täyttää sähköisesti alla olevasta linkistä. Hallitus käsittelee hakemuksia jokaisessa kokouksessaan. 

Linkki: Jäsenhakemus (google.com)