Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ajankohtaista

 

Ypäjänkylän kyläyhdistys on avannut erityisesti asuntoautoille suunnatun yhden yön matkaparkin Seuraintalon ja Ypäjänkylän Uimakuljun väliselle alueelle. Majoittumisen hinta yön yli klo 14-12 on 10 euroa. Alueen tiivis esittely Matkaparkki.com:in sivustolla (suora linkki alasivulle).

Varaukset toistaiseksi erillisellä sovelluksella, latauslinkit esittelyn alapuolella.

--- 

Kyläavustaja Jarkko Enqvist on aloittanut kesäkuun alussa kuuden (6) kuukauden pestin Ypäjänkylän kyläyhdistyksessä. Kyläavustajaa voi tilata hoitamaan erilaisia kotiaskareita. Kyläyhdistys veloittaa Jarkon työpanoksesta 10€ alkavalta tunnilta sekä matkakuluja oman auton käytöstä 0,44€/km.

Työtilaukset tehdään suoraan kyläavustajalta. Jarkon tavoittaa numerosta
040 529 8173 pääsääntöisesti arkisin klo 10 - 14 sekä sähköpostitse osoitteesta jarkko.enqvist2@gmail.com. Lisätietoa kesäkuun kylätiedotteessa (klikkaa linkkiä).

---

Ajankohtaisen arkistoon

Ypäjänkylä ja
Ypäjänkylän kyläyhdistys


Ypäjänkylä sijaitsee Lounais-Hämeessä Ypäjän kunnan alueella. Kylän etäisyys Ypäjän keskusta on n. 10 km, Loimaan kaupunkiin matkaa on myös vajaat 10 km. Kylässä on lähes 300 vakinaista asukasta, kasvua on lähinnä vapaa-ajanasukkaissa.

Ypäjänkylän kyläyhdistys toimii kylän vakinaisten ja loma-asukkaiden sekä elinkeinon harjoittajien yhteisenä elämisen ja mahdollisuuksien edistäjänä.